Mørkekjøring

Mørkekjøring

Dersom du tar grunnkurs mellom 15. mars og 1. november må du gjennomføre trafikant i mørket før 31. oktober samme år. Hvis grunnkurs gjenomføres mellom 1. november og 15. mars må trafikant i mørket gjenomføres samtidig som kurset holdes. Avlegger du førerprøve i perioden 16. mars - 31. oktober må du gjennomføre trafikant i mørke senest 31. januar påfølgende år hvis det ikke er gjenomført trafikant i mørket før.

Du kan gjerne melde deg på nå så tar vi kontakt med deg når vi starter opp til høsten igjen.

Kursmål
Du skal gjennom demonstrasjoner ute og i bil forstå hvordan trafikkulykker i mørket kan unngås ved å:

  • oppleve og erfare årsaksforhold ved typiske ulykker som skjer i mørket og ha grunnlag for å vurdere risiko ved kjøring i mørket
  • bli bevisst hva som er riktig lysbruk og atferd ellers ved kjøring, parkering og nødstopp i mørket

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker solaut.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Sol Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn